Home / Doesburg-Regiobode / Mantelzorgcafé in De Waag

Mantelzorgcafé in De Waag

DOESBURG – Op dinsdagochtend 12 maart is er weer een bijeenkomst van het Mantelzorgcafé in De Waag in Doesburg. Deze duurt van 10.00 tot 11.30 uur. Iedereen die intensief of langdurig zorgt voor iemand, een ouder, een kind, partner of iemand anders uit de omgeving, is van harte welkom om daarover met elkaar te praten. Soms komen mantelzorgers voor uitdagingen te staan en kan het emotioneel zwaar worden. Andere mantelzorgers begrijpen dat maar al te goed. Opgave is niet nodig.

www.vithulpbijmantelzorg.nl

Lees ook

Energieloket Zevenaar open voor vragen

GEM.ZEVENAAR – Inwoners van de gemeente Zevenaar kunnen via het Energieloket Zevenaar gratis hun vragen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.