Home / Alle-Regiobode / Lopen tegen ALS met Loopgroep de Jutberg

Lopen tegen ALS met Loopgroep de Jutberg

LAAG-SOEREN – Loopgroep de Jutberg houdt ook dit jaar weer een goede-doelenloop. Dit keer komt de opbrengst van de loop ten goede aan de stichting ALS.

ALS (Amyotrofische Laterale Sclerose) is een dodelijke spierziekte. In Nederland lijden ongeveer vijftienhonderd patiënten aan deze ziekte. Ook de bekende oud-voetballer Fernando Ricksen heeft met de ziekte te maken.
Elk jaar organiseert Loopgroep de Jutberg een duathlon voor het goede doel. Dit jaar vindt deze plaats op zaterdag 11 mei. De start is om 09.00 uur vanaf camping de Jutberg.
De duathlon is een tocht van 15 kilometer lang over verharde paden. De route wordt afgelegd in duo’s, waarbij één persoon hardloopt en de ander fietst. Deelname is gratis, maar het is wel verplicht een sponsorbedrag mee te nemen.

Het is mogelijk de groep van de Jutberg te steunen via gelderland.alsacties.nl/team/loopgroep-jutberg. “Mooier is het natuurlijk om zelf een keer de loopschoenen aan te trekken om mee te doen en jezelf te laten sponsoren”, doet de organisatie een oproep. Iedereen kan zich, via de knop ‘ik wil in dit team’ in dezelfde link, aanmelden.

Tel. 06-53497450
loopgroepjutberg@kpnmail.nl

Lees ook

Business & Shopping: Home Instead Thuisservice tekent partnerschap met Alzheimer Nederland

REGIO – Home Instead Thuisservice heeft een partnerovereenkomst ondertekend met Alzheimer Nederland. Het gezamenlijke doel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.