Home / Brummen-Regiobode / Loenen wordt nog fleuriger

Loenen wordt nog fleuriger

LOENEN – De gemeenteraad van Apeldoorn heeft een fors bedrag beschikbaar gesteld voor het fleuriger maken van wijken en dorpen in deze gemeente. Ook het dorp Loenen wordt hierbij niet vergeten. Op verschillende plekken in het gemeentegroen is de groendienst bezig geweest met het aanleggen van perken. In deze perken komen planten en bloemen te staan. Er zijn nu al een flinke hoeveelheid bollen in de grond gezet die in het komend voorjaar hun volle pracht laten zien. Wellicht gaat de groendienst er in het komende voorjaar ook kleurige bloeiers in planten.
In de afgelopen zomer heeft de gemeente de Loenenaren ook verrast met mooie bloembakken. Op veel plaatsen waren deze bakken met zuilvormige geraniums beplant. Ondank de droge, hete zomer hebben de bakken deze periode redelijk doorstaan. Dit ook dankzij een goede verzorging.

Foto: Martien Kobussen

Lees ook

Lotenverkoop Schaapscheerdersfeest

LOENEN – Ook in 2021 gaat het Schaapscheerdersfeest in Loenen niet door. Omdat het volgend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.