Home / Brummen-Regiobode / Lichtjesloop in Hall

Lichtjesloop in Hall

HALL – Voor de zesde keer is het vrijdag 8 maartLichtjesloop in Hall. Door het dorp en het buitengebied wordt een route uitgezet van ongeveer 6 kilometer, om te wandelen of hard te lopen. De route wordt verlicht op verschillende manieren en er zijn onderweg grappige objecten te zien. De start is om 19.30 uur vanaf Camping de Kikker in Hall. De Lichtjesloop Hall wordt mede mogelijk gemaakt door Fitt2go. Meer informatie is te vinden op de facebookpagina van de Lichtjesloop Hall.

Lees ook

Fietsexcursie naar wildobservatie

HOENDERLOO – Bezoekers aan de Hoge Veluwe kunnen zondag 1 november deelnemen aan een fietsexcursie …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.