Home / Rheden-Regiobode / Lezing over toeval en levenskunst

Lezing over toeval en levenskunst

VELP – Op zondag 17 maart geeft Dr. Ronald Wolbink een lezing over toeval en levenskunst. Dit doet hij bij De Sprang in het centrum aan de Dr. Fabiusstraat 12 in Velp. De lezing begint om 10.30 uur. Dr. Ronald Wolbink studeerde bedrijfskunde en volgde opleidingen op de terreinen filosofie, supervisiekunde en coachen. Recent verscheen zijn boek Levenskunst à la Montaigne. Hij doceert levenskunst en (organisatie)filosofie in het hbo, bij het humanistisch verbond en aan de(Internationale School Voor Wijsbegeerte. Daarnaast heeft hij een bureau voor filosofische gesprekken, supervisie en coaching. De toegang tot deze lezing bedraagt 8 euro, inclusief consumptie. Leden en begunstigers van De Sprang hebben vrij toegang.

www.ronaldwolbink.nl

Lees ook

Auto in brand gestoken in bosgebied Velp

VELP – Op een parkeerplaats in het bosgebied aan de Bovenallee in Velp is woensdagochtend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.