Home / Rheden-Regiobode / Lezing over Sicilië

Lezing over Sicilië

ROZENDAAL – De Serre van Rozendaal is woensdag 27 maart weer geopend, ditmaal voor een lezing over Sicilië. Het Italiaanse eiland kent een rijke historie, waarin Grieken, Cathageners, Romeinen, Arabieren, Byzantijnen, Noormannen, Duitsers, Spanjaarden en Fransen allemaal ooit de leiding hebben gehad. Daarbij hebben ze allemaal hun sporen achtergelaten. Peter Manders, inwoner van Rozendaal en liefhebber van reizen, neemt het publiek mee in deze bijzondere geschiedenis en laat zien wat er allemaal zo interessant is aan Sicilië. De lezing duurt van 10.00 tot 12.30 uur.

Lees ook

Online Ik buurt mee-lezing Van Plato tot Danto

VELP – Peter Zuidema verzorgt woensdag 9 december een Ik buurt mee!-lezing over kunst door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.