Home / Brummen-Regiobode / Lezing over Noord-Korea

Lezing over Noord-Korea

BRUMMEN – Op donderdag 21 maart geeft Drs. Marc Roth een lezing over Noord-Korea in de bibliotheek van Brummen. In deze lezing geeft Marc een inkijk in s‘werelds meest gesloten samenleving. Toehooerders ontdekken dat Noord-Korea meer is dan alleen maar ‘verbeelde werkelijkheid’. De lezing wordt verrijkt met afbeeldingen, clips en ander beeldmateriaal dat nog maar weinig mensen gezien hebben en natuurlijk de eigen ervaringen van Marc als bezoeker van Noord-Korea. Met zijn reisorganisatie Roth Spark Travel organiseert hij reizen naar Noord-Korea, waarvan een groot gedeelte nog altijd niet te bezoeken is. De lezing begint om 20.00 uur. Leden van de bibliotheek betalen 4 euro entree, niet-leden 6 euro. Aanmelden kan via www.bibliotheekbrummenvoorst.nl.

Lees ook

Creatief in de december

HALL -Werkplaatsatelier Drift in Hall is in de decembermaand versierd met kerstverlichting en open op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.