zaterdag 27 november 2021 | WEEK 47 |
HomeBrummen-RegiobodeLezing over Noord-Korea

Lezing over Noord-Korea

BRUMMEN – Op donderdag 21 maart geeft Drs. Marc Roth een lezing over Noord-Korea in de bibliotheek van Brummen. In deze lezing geeft Marc een inkijk in s‘werelds meest gesloten samenleving. Toehooerders ontdekken dat Noord-Korea meer is dan alleen maar ‘verbeelde werkelijkheid’. De lezing wordt verrijkt met afbeeldingen, clips en ander beeldmateriaal dat nog maar weinig mensen gezien hebben en natuurlijk de eigen ervaringen van Marc als bezoeker van Noord-Korea. Met zijn reisorganisatie Roth Spark Travel organiseert hij reizen naar Noord-Korea, waarvan een groot gedeelte nog altijd niet te bezoeken is. De lezing begint om 20.00 uur. Leden van de bibliotheek betalen 4 euro entree, niet-leden 6 euro. Aanmelden kan via www.bibliotheekbrummenvoorst.nl.

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0215394_Barry_Green___Dick_de_Graaf_-_foto_Dirk-Jan_Alblas.jpg

Spannende improvisaties van Dick de Graaf en Barry Green

DOESBURG - Op vrijdag 26 november brengt het duo De Graaf & Green vanaf 20.00 uur spannende en virtuoze improvisaties bij Podium Doesburg. Uitgangspunt daarbij zijn eigen composities van Dick de Graaf en arrangementen van muziek van Bach, Schubert en Paul McCartney. Op zijn nieuwste album is hij te horen

0214434_toetsenbord.jpg

Wegwijs op smartphone, tablet of PC

RHEDEN - Innoforte biedt op haar locatie De Biesdel in Velp computerlessen aan voor zowel bewoners als senioren uit de buurt. Cursisten kunnen hun eigen smartphone, tablet of laptop meenemen, maar er is op de locatie ook een PC en een iPad aanwezig. Een docent gaat met de cursist, één

0214714_Record_Velp.jpg

Oude gedenksteen Record blijft in nieuwe woonwijk

VELP - Toekomstige bewoners Selma van Ramele en haar dochter Isabel hebben woensdag 10 november, samen met wethouder Ronald Haverkamp van de gemeente Rheden, een oude gedenksteen gemetseld in de gevel van hun nieuwe woning op het voormalige Record-terrein in Velp.

0215158_Max_Stemerdink_wint_NK_in_Genk.jpeg

Max Stemerdink pakt zijn eerste kartoverwinning

DE STEEG – Dat is nog eens je seizoen op een goede manier afsluiten: twee racewinsten en de eerste dagzege in je carrière. Logisch dat karter Max Stemerdink glunderend zijn verhaal deed op het circuit van Genk. Daar was de 17-jarige karter uit De Steeg zondag de beste in de

0214438_Koffie.jpg

Open Coffee in Velp

VELP - Donderdag 25 november is er tussen 9.00 en 11.00 uur weer een Open Coffee bij Me & Mrs. P in Velp. Ondernemers, starters, freelancers, zzp'ers en mensen die overwegen zelf een bedrijf te starten zijn welkom om te netwerken. Vooraf aanmelden via ocvelp@gmail.com wordt gewaardeerd, maar is niet

0215329_Foi_Foi.jpg

Foi,foi: Opa in de zörgen

Derk was de trotse opa van un kleinkind. Hee was d’r bar gek mee. Umdat de dochter körtbie wonen ging hee oaverdag nog wel is bie zien dochter an um met zien kleinkind te speulen. Hee was toch zo gek met zien kleinzoon. Kleine Robbie vond dit wel mooi. Hee