Home / Doesburg-Regiobode / Lezing over Mattheus Passion

Lezing over Mattheus Passion

LATHUM РOp vrijdag 8 maart houdt Marjon Appelman in het kader van het culturele programma van de Vrienden Van de Lathumse Kerk een lezing over de spiritualiteit in de Mattheus Passion. Deze wordt gehouden in de kerk in Lathum en duurt van 20.00 uur tot 22.30 uur. De entree bedraagt 10 euro en dat is inclusief koffie vooraf en een drankje tijdens de pauze. Marjon Appelman haalde in 1981 haar doctoraal examen Muziekwetenschappen aan de Rijksuniversiteit te Utrecht. Zij is werkzaam als docent muziek en kunstcoördinator aan het Arentheem College/Thomas a Kempis in Arnhem. Lange tijd heeft zij verschillende koren gedirigeerd.

vvlk@chello.nl

tel. 0313-631915

Lees ook

Energieloket Zevenaar open voor vragen

GEM.ZEVENAAR – Inwoners van de gemeente Zevenaar kunnen via het Energieloket Zevenaar gratis hun vragen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.