Home / Rheden-Regiobode / Lezing over het ontstaan van de Posbank

Lezing over het ontstaan van de Posbank

VELP – Jamie Lebbink van Natuurmonumenten zal op donderdag 14 maart in Ons Raadhuis in Velp een lezing houden over het ontstaan van de Posbank. Deze bijeenkomst begint om 14.00 uur en duurt tot 15.30 uur. De Posbank ontstond in de ijstijd. Lebbink zal daarover vertellen en ook over het hedendaagse faunabeheer op de Veluwezoom. Hij zal gebruikmaken van voorwerpen om zijn verhalen te ondersteunen, waaronder verschillende opgezette dieren. De lezing wordt gekoppeld aan een wandeling over de Posbank. Die wandeling wordt op een andere datum gehouden en zal worden geleid door Jamie Lebbink en boswachter Bert Smit, beide werkzaam voor Natuurmonumenten. De kosten voor de lezing zijn 3,30 euro. Ons Raadhuis is te vinden aan de Nieuwstraat 1 in Velp

Tel. 026-8449140

www.onsraadhuis.com

Lees ook

Twee auto’s in brand gestoken op Waterstraat in Velp

VELP – In de vroege ochtend van 28 november zijn, binnen 2 uur tijd zijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.