Home / Rheden-Regiobode / Lezing over Familie van Gogh

Lezing over Familie van Gogh

ROZENDAAL – De familie Van Gogh staat woensdag 13 maart centraal in de Serre van Rozendaal. Pim van Dorp vertelt over de ouders, broers en zusters van Vincent, begeleid door schilderijen en tekeningen van de alom bekende kunstenaar. Van Dorp is geen kunsthistoricus. Hij raakte geïnteresseerd in de familie door het bespreken van een boek over Vincent van Gogh in zijn kunstclub en het lezen van het boek De Zussen Van Gogh door Willem Jan Verlinden. De Serre naast de kerk is zoals elke woensdag geopend van 10.00 tot 12.30 uur, de lezing begint om 10.30 uur.

Lees ook

Isseltaler Musikanten in Openluchttheater de Pinkenberg

ROZENDAAL – De Isseltaler Musikanten spelen zaterdag 25 september in Openluchttheater de Pinkenberg in Rozendaal. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.