Home / Rheden-Regiobode / Lezing: organisatie Elfstedentocht

Lezing: organisatie Elfstedentocht

VELP – Op donderdagavond 14 maart spreekt Wiebe Wieling in Velp over allerlei aspecten die te maken hebben met het organiseren van een elfstedentocht op natuurijs. Hij is sinds 2017 voorzitter van de elfstedenvereniging en heeft in die functie nog nooit een tocht meegemaakt. Het bestuur, bestaande uit tien vrijwilligers en de tweeëntwintig rayonhoofden, komt het hele jaar door geregeld bij elkaar om het draaiboek weer te evalueren en aan te passen aan nieuwe regels en inzichten. Het bestuur en de andere vrijwilligers zorgen er elk jaar met veel enthousiasme voor dat op 1 december alles klaar staat en dan is het wachten op Koning Winter. De lezing wordt georganiseerd door de studiekring Dr. Eeltsje Halbertsma en begint om 19.30 uur. De locatie is Zalencentrum Parkstaete in Velp. Voor leden van de kring is de toegang gratis, niet-leden betalen 10 euro entree. De lezing is in de Friese taal.

tel. 0622200739

Lees ook

Rijnstate doet onderzoek naar effect BCG-vaccin tegen gevolgen COVID-19

ARNHEM – Rijnstate in Arnhem doet mee aan een groot onderzoek om te kijken of …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.