Home / Rheden-Regiobode / Lezing bij Vrouwen van Nu

Lezing bij Vrouwen van Nu

DIEREN – Mevrouw Margot Huggers geeft op uitnodiging van Vrouwen van Nu in Dieren op woensdag 6 maart een presentatie over voetreizen gemaakt met haar ezel. Mevrouw was van jongs af aan betrokken bij de natuur en werd een enthousiast wandelaarster. Na een wandelvakantie in Marokko en een reis met kamelen, kreeg zij het idee om een eigen ezel te kopen, deze te trainen en lange afstanden te gaan lopen. Dichter bij de natuur en dichter bij jezelf komen en eenvoudig met weinig toe kunnen komen, over deze leefwijze en avonturen geeft Margot de lezing en beeldpresentatie. De lezing begint om 19.30 uur en wordt gehouden bij Theothorne aan het Callunaplein in Dieren. Toegang is 3 euro.

Lees ook

Auto over de kop in centrum Rheden

RHEDEN – Op de Groenestraat in het centrum van Rheden is zondagochtend een auto over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.