Home / Rheden-Regiobode / Lezing bij Rheejes Proate

Lezing bij Rheejes Proate

RHEDEN -“Zijn we nou allemaal gek geworden?”, in het dagelijks leven denken iedereen dat soort dingen weleens. Tijdens de volgende bijeenkomst van Rheejes Proate, op donderdag 21 maart in het Dorpshuis in Rheden, staat deze kreet centraal. Drs. Jolien Siegers spreekt dan over de dagelijkse verhoudingen en omgang tussen mensen en de principes van de basis-psychologie. De bijeenkomst start om 10.00 uur, inloop vanaf 9.30 uur. De entree bedraagt 3 euro per persoon, voor de zaalhuur en koffie.

Lees ook

Jubileumfeest Velp voor Oranje met paarden bij Kasteel Biljoen

VELP – Op zondag 28 april 2019 viert Oranjevereniging Velp voor Oranje haar 125-jarig jubileum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.