Home / Rheden-Regiobode / Lezing bij Rheejes Proate

Lezing bij Rheejes Proate

RHEDEN -“Zijn we nou allemaal gek geworden?”, in het dagelijks leven denken iedereen dat soort dingen weleens. Tijdens de volgende bijeenkomst van Rheejes Proate, op donderdag 21 maart in het Dorpshuis in Rheden, staat deze kreet centraal. Drs. Jolien Siegers spreekt dan over de dagelijkse verhoudingen en omgang tussen mensen en de principes van de basis-psychologie. De bijeenkomst start om 10.00 uur, inloop vanaf 9.30 uur. De entree bedraagt 3 euro per persoon, voor de zaalhuur en koffie.

Lees ook

Vergadering IJsvereniging gaat niet door

LAAG-SOEREN – De ledenvergadering van de IJsvereniging Laag-Soeren, die zou worden gehouden op maandag 7 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.