Home / Rheden-Regiobode / Lentewandeling Veluwezoom

Lentewandeling Veluwezoom

RHEDEN – Natuurliefhebbers kunnen zondag 7 april van 14.00 tot 16.00 uur met een gids van Natuurmonumenten Nationaal Park Veluwezoom in. De gids kent het gebied op zijn duimpje en vertelt er van alles over.

Dit gebied herbergt bos, heide, zandverstuivingen en landgoederen. De start is vanaf Bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden. Aanmelden kan via Natuurmonumenten.nl/bezoekerscentra. Kosten voor deelname aan deze activiteit voor volwassenen zijn 5 euro voor leden van Natuurmonumenten en 8 euro voor niet-leden. Kinderen van OERRR en kinderen van leden betalen 4 euro en kinderen van niet-leden 7 euro. De tocht is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Een verrekijker mee en stevige schoenen worden aanbevolen.

Foto: Natuurmonumenten

Lees ook

Twee auto’s in brand gestoken op Waterstraat in Velp

VELP – In de vroege ochtend van 28 november zijn, binnen 2 uur tijd zijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.