Home / Rheden-Regiobode / Lenteschrijftafel

Lenteschrijftafel

VELP – Op vrijdag 22 maart houdt Hartschrift een lenteschrijftafel in Velp. Iedereen is van 10.00 tot 12.00 uur welkom aan de Dillenburglaan 3. De kosten voor de lenteschrijftafel zijn 12,50 euro. Het gaat aan deze schrijftafel niet om goed of mooi schrijven. Plezier in schrijven staat voorop. Door afwisselende schrijfopdrachten komen de teksten als vanzelf op papier en dat levert vaak verrassende inzichten op. Schrijfervaring is niet nodig. Aanmelden kan via www.hartschrift.nl.

Lees ook

Zomerconcert kasteeltuin Middachten

DE STEEG – Op zondag 21 juli brengen Margriet Sjoerdsma en Egbert Derix een programma …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.