Home / Rheden-Regiobode / Lenteschrijftafel

Lenteschrijftafel

VELP – Op vrijdag 22 maart houdt Hartschrift een lenteschrijftafel in Velp. Iedereen is van 10.00 tot 12.00 uur welkom aan de Dillenburglaan 3. De kosten voor de lenteschrijftafel zijn 12,50 euro. Het gaat aan deze schrijftafel niet om goed of mooi schrijven. Plezier in schrijven staat voorop. Door afwisselende schrijfopdrachten komen de teksten als vanzelf op papier en dat levert vaak verrassende inzichten op. Schrijfervaring is niet nodig. Aanmelden kan via www.hartschrift.nl.

Lees ook

Gezond koken op school

RHEDEN – De leerlingen van basisschool De Holtbanck in Rheden hebben onlangs een bijzondere kookles …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.