Home / Rheden-Regiobode / Laatste gemeentelijke kavel op de Beemd verkocht

Laatste gemeentelijke kavel op de Beemd verkocht

VELP – De gemeente Rheden heeft haar laatste kavel op bedrijventerrein De Beemd verkocht. Volgens wethouder Haverkamp is dat een goede ontwikkeling.

Begin jaren tachtig is de gemeente Rheden gestart met de uitgifte van kavels op het bedrijventerrein De Beemd Noord, gelegen bij de uiterwaarden in Velp. Circa 20 jaar later kwamen daar de kavels bij het Velperbroekcircuit/IJsselweg (A348) op De Beemd Zuid bij. Met de verkoop van een kavel aan Ekris heeft de gemeente hier nu al haar eigen kavels verkocht.
Wethouder Ronald Haverkamp is als wethouder economische zaken blij met deze mijlpaal: “Het feit dat al onze gemeentelijke kavels op De Beemd verkocht zijn, is een goed teken voor de werkgelegenheid en een stimulans voor de economische ontwikkeling in onze gemeente.”

Onlangs zijn de voorbereidingen gestart voor het opknappen van De Beemd Noord. Deze revitalisering zorgt er onder andere voor dat het hele bedrijventerrein meer eenheid uitstraalt.
Ook op het gemeentelijke bedrijventerrein De Marke in Dieren is er een positieve ontwikkeling te zien bij de uitgifte van de bedrijfskavels.

Lees ook

Auto in brand gestoken in bosgebied Velp

VELP – Op een parkeerplaats in het bosgebied aan de Bovenallee in Velp is woensdagochtend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.