Home / Brummen-Regiobode / KVV Loenen heeft veel te bieden

KVV Loenen heeft veel te bieden

LOENEN – Na de jaarvergadering in januari heeft het bestuur van de Katholieke Vrouwenvereniging (KVV) onlangs in het parochiehuis in Loenen een avond georganiseerd. De dames maakten er met elkaar een gezellige knusse avond van. Er werd bekeken wat de leden hadden mee gebracht aan verzamelingen, handwerkjes, schilderwerken en handgemaakt kaartjes. Zo werden er leuke ideeën opgedaan om zelf aan de slag te gaan.
Op 19 maart komen de dames weer; ze praten dan over beter slapen en minder piekeren. Marije te Hennepe is dan te gast en gaat de dames vertellen hoe ze beter kunnen slapen en ‘s morgens weer fris kunnen opstaan.Een lid van de vereniging van patiënten die de ziekte van Lyme hebben, geeft deze avond een uitleg over deze ziekte. Op 21 mei komt Petra van Dijk naar het parochiehuis om te vertellen over haar leven als transgender. Zij brengt dit verhaal met veel humor.
Het eerste seizoen wordt op 18 juni afgesloten met een fietstocht door de natuurrijke omgeving van Loenen.
Na de vakantie wordt in september weer begonnen met een creatieve avond. Het Rijke Roomse Leven wordt op 15 oktober belicht door Ad Rooms. Hij haalt veel nostalgische herinneringen op met een lach en een traan.
Hannie Jans heeft vele reizen gemaakt. Over haar vele bijzondere ontmoetingen gaat zij de KVV-dames vertellen en foto’s laten zien. Het verenigingsjaar 2019 wordt afgesloten met een kerstavond die om 19.00 uur begint. Hiervoor wordt wel een extra bijdrage gevraagd.
Het bestuur van de KVV-Loenen wordt bijgestaan door wijkleidsters en op de bijeenkomsten zijn er koffiegroepen die deze werkzaamheden voor hun rekening nemen.

Lees ook

Lotenverkoop Schaapscheerdersfeest

LOENEN – Ook in 2021 gaat het Schaapscheerdersfeest in Loenen niet door. Omdat het volgend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.