Home / Rheden-Regiobode / Kunst bij de Buren

Kunst bij de Buren

Kunst bij de Buren

DIEREN – Op zaterdag 30 en zondag 31 maart wordt voor de vierde keer de kunstroute Kunst bij de Buren gehouden in Dieren Noord-Oost. Lokale kunstenaars zetten tussen 12.00 en 17.00 uur hun voordeur open om hun werk te tonen. Tekeningen, beeldhouwwerk, schilderijen en foto’s worden tentoongesteld. Ook is er dit keer weer een gezamenlijke expositieruimte ingericht voor deelnemers die niet thuis willen of kunnen exposeren. Deze tentoonstelling is in OBS de Expeditie. Het doel van Kunst bij de Buren is om interesse voor kunst bij een breder publiek op te wekken en sociale contacten in de buurt te bevorderen. Een kaartje met route langs alle deelnemers is te vinden op www.kunstbijdeburen.nl.

Lees ook

Ik vind: Voorbarig

En dan verschijnt er een artikel in de krant dat een parkeerplaats aan de Laakweg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.