Home / Brummen-Regiobode / Koffiepauze voor werkzoekenden

Koffiepauze voor werkzoekenden

Koffiepauze voor werkzoekenden

EERBEEK – Bij het zoeken naar werk of juist een andere baan, is het soms fijn om daar hulp bij te krijgen. Deze hulp wordt verleend bij de Walk&Talk, een netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden waar ervaringen uitgewisseld kunnen worden. Ook wordt er elke bijeenkomst een specifiek thema belicht door een gastspreker. Op dinsdagmorgen 2 april is dat Martijn Schigt van uitzendbureau Start People. Hij informeert de deelnemers over de werkwijze van Start People. Ook is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen. De bijeenkomst start om 09.30 uur en duurt tot circa 11.30 uur en vindt plaats in de bibliotheek in Eerbeek. Deelname aan de Walk&Talk is, net als de koffie en thee, gratis.

Lees ook

Oranjevereniging Eerbeek organiseert alternatieve Koningsdag

EERBEEK – Oranjevereniging Eerbeek komt dit jaar met een alternatief programma voor Koningsdag. Zowel volwassenen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.