Home / Rheden-Regiobode / Kledinguitgifte Stichting Uit de Brand

Kledinguitgifte Stichting Uit de Brand

DIEREN – Stichting Uit de Brand verzorgt dinsdag 12 maart een uitgifte van kleding, damesschoenen en speelgoed. Mensen met een minimuminkomen kunnen tussen 16.00 en 19.00 uur gratis wat dingen uit komen zoeken. Deze mensen hebben dan een Gelrepas, verwijzing van een hulpverlener of een overzicht van drie maanden inkomsten en uitgiften nodig. De uitgifte is aan de Geitenbergweg 80 in Dieren. Wie wil komen, kan een berichtje sturen naar dierenvoedselbankdbd@gmail.com.

Lees ook

Online Ik buurt mee-lezing Van Plato tot Danto

VELP – Peter Zuidema verzorgt woensdag 9 december een Ik buurt mee!-lezing over kunst door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.