Home / Rheden-Regiobode / Kledingbeurs op de Lappendeken

Kledingbeurs op de Lappendeken

DE STEEG – Op donderdagavond 28 maart houdt basisschool de Lappendeken opnieuw een beurs vol met kinderkleding en speelgoed. Deze kleine gezellige beurs staat bekend om zijn (merk) kleding en mooi speelgoed. De opbrengst van de beurs komt ten goede van de Lappendeken. Op donderdagavond zijn bezoekers van 18.30 tot 20.00 uur van harte welkom in het Parkhuis in De Steeg. Meer informatie over kopen of verkopen van spullen: kledingbeurs.lappendeken@gmail.com.

Lees ook

Gezond koken op school

RHEDEN – De leerlingen van basisschool De Holtbanck in Rheden hebben onlangs een bijzondere kookles …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.