Home / Nieuws / Kindermiddag in het Narrenhuus

Kindermiddag in het Narrenhuus

VELP – Op zaterdagmiddag barstte het feest los in het Narrenhuus van Carnavalsvereniging de Narrenkap uit Velp. Zoals elk jaar trapte de verenging af met de kindermiddag. Ruim 140 kinderen wisten de weg te vinden naar het Narrenhuus. Het programma, dat werd verzorgd door leden Ellen en Jochem, bood voor ieder wat wils. Er kwamen dansjes voorbij van K3, Kabouter Plop, de Gebroeders Ko en vele anderen, er werden veel polonaises gelopen en een ouderwets potje touwtrekken mocht ook niet ontbreken. Als klap op de vuurpijl konden de kinderen ook nog eens zelf Fortnite komen spelen. Aan het eind van de middag werden er prijzen uitgereikt aan de kinderen met de leukste, mooiste en origineelste kostuums en ging iedereen naar huis met een presentje en een beker verse popcorn.

Foto: CV de Narrenkap

Lees ook

Grip op je digitale leven

DIEREN – In Biblioteek Dieren start donderdag 30 september de cursus Grip op je digitale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.