Home / Brummen-Regiobode / Kinderkledingbeurs Hall

Kinderkledingbeurs Hall

Kinderkledingbeurs Hall

HALL – Er is binnenkort weer leuke tweedehands kinderkleding te koop in OBS de Vossestaart in Hall tijdens de Kinderkledingbeurs. Liefhebbers kunnen op vrijdag 5 april 2019 van 18.30 tot 20.30 uur terecht voor voorjaars- en zomerkleding. Wie zelf kasten vol spullen heeft liggen met leuke, goede voorjaars- en zomerkleding kan die daar aanbieden.Voor meer informatie en aanmelden: Alies van der Logt 06-51663277 of alieshogeweij@icloud.com. Eenderde van de opbrengst komt ten goede aan de school.

Lees ook

Loense Moandag en Scheerdersfeest gaan niet door

LOENEN – Het bestuur van de Loense Moandag, voorheen de Loenense Pony’s en Paardenjaarmarkt, heeft …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.