Home / Rheden-Regiobode / Kinderkleding- en speelgoedbeurs

Kinderkleding- en speelgoedbeurs

RHEDEN – Op vrijdag 5 april wordt in Rheden de kinderkleding- en speelgoedbeurs gehouden in het gebouw van Tafeltennisvereniging Slagvaardig. Tijdens deze lente- en zomerbeurs wordt er kleding verkocht in de maten 86 tot en met S. Ook schoenen, speelgoed, boeken en fietsen zijn welkom. Iedereen kan zelf spullen verkopen. De verkoopprijs mag zelf worden bepaald. Mensen die spullen inleveren ontvangen de totale opbrengst minus een aftrek van 10 procent. De winst gebruikt Rhevak om in de zomer weer een bouw- en doeweek te kunnen houden. Enveloppen met prijskaartjes en informatie worden vanaf 23 maart verkocht voor 1,50 euro bij Firma Elderman aan de Groenestraat in Rheden. De spullen kunnen op donderdag 4 april tussen 18.30 en 20.00 uur naar het clubgebouw worden gebracht.

Lees ook

Kunstwerk ijsberen in ere hersteld

DIEREN – De ijsberen op het Callunaplein staan weer op hun oude vertrouwde plek. Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.