Home / Belangrijk / Kinderfilm Corgi in Filmhuis

Kinderfilm Corgi in Filmhuis

DIEREN – Filmhuis Dieren vertoont woensdag 6 maart de komische animatiefilm Corgi. De film draait vanaf 14.30 uur in Schouwburg Theothorne in Dieren. Corgi Rex is de meest geliefde hond van het Britse Koningshuis en ondanks dat hij zich niet altijd aan de regels houdt, is hij lievelingetje van de Koningin. Wanneer Rex door de andere, jaloerse corgi’s het paleis uit wordt gejaagd en niet terugkomt is de paniek groot. Hij stort zich in allerlei wilde avonturen om de weg naar het paleis weer terug te vinden. Zo moet Rex het opnemen tegen de sterke en intimiderende Tyson, wordt hij verliefd op de stoere Wanda en leert hij zichzelf beter kennen dan ooit. Zal Rex ooit weer poot zetten in het paleis? En zijn ze hem daar dan nog niet vergeten?

www.filmhuisdieren.nl

Lees ook

Online ouderavond: opvoeden in de digitale wereld

DIEREN – De mediacoaches van de Bibliotheek Veluwezoom op maandag 10 en dinsdag 11 mei …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.