Home / Doesburg-Regiobode / Kinder- en tienerkledingbeurs in Drempt

Kinder- en tienerkledingbeurs in Drempt

DREMPT – Op zaterdag 23 maart van 10.00 tot 12.00 uur is er weer een voorjaars- en zomer kinder- en tienerkledingbeurs in het Dorpshuis in Drempt. Er kan eigen kleding verkocht worden zonder op de beurs te staan. De spelregels zijn op de website te vinden, hier kunnen geïnteresseerden zich ook aanmelden.De niet-verkochte kleding kan worden achterlaten. Dit wordt opgehaald door Kledingbank Montferland zodat de kleding toch een goede bestemming krijgt. Naast kleding, spelletjes en boeken mag er ook ander tweedehands speelgoed ingebracht worden, mits het compleet en in goede conditie is. 25 procent van de opbrengst gaat naar stichting Barmuja, die diverse projecten in Ethiopië financiert. De entree van de beurs is 1 euro. Er kan niet gepind worden.

kinderkledingbeursdrempt@gmail.com

www.kinder-tiener.kledingbeurs-drempt.nl

Lees ook

Doesburg kiest voor verkeersluwe binnenstad

DOESBURG – De gemeente Doesburg gaat het stappenplan uit het project Vitale Binnenstad uitvoeren om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.