Home / Alle-Regiobode / Kick off jeugdzeillessen

Kick off jeugdzeillessen

Kick off jeugdzeillessen

VELP – WSV Giesbeek geeft zondag 14 april een zwembadtraining voor kinderen van acht tot en met twaalf jaar. Deze vindt plaats in zwembad De Dumpel in Velp en is de kick off voor de zeilcursus voor de jeugd die daarna van start gaan. Doel van deze training is de kinderen kennis te laten maken met zeilen en hen vertrouwd te maken met een boot. Ze leren onder andere wat ze moeten doen als een boot omslaat. Er zijn twee professionele duikers van Duikersvereniging Meduse aanwezig om alles in goede banen te leiden. De training begint om 15.00 uur en duurt tot 16.30 uur. Aanmelden kan bij Jelle Geert Hiemstra, tel. 06-57882443 of jghiemstra@gmail.com.

www.wsvgiesbeek.nl

Lees ook

Business & Shopping: Home Instead Thuisservice tekent partnerschap met Alzheimer Nederland

REGIO – Home Instead Thuisservice heeft een partnerovereenkomst ondertekend met Alzheimer Nederland. Het gezamenlijke doel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.