Home / Brummen-Regiobode / Kerkdienst en koken

Kerkdienst en koken

BRUMMEN – Op zondag 24 maart om 10.00 uur, staat de dienst in de Oude kerk in Brummen in het teken van Koken met Passie. Na een korte viering gevolgd door een kopje koffie of thee, gaan de aanwezigen samen een driegangenmenu koken dat naderhand gezellig samen wordt opgegeten. Het geheel wordt opgevrolijkt door zangers van het koor No Dubio. Mensen die willen deelnemen aan het koken en de maaltijd kunnen zich opgeven bij Marieke Westerman via tel. 0575 – 562377, of via e-mail jagersma.westerman@gmail.com. Men wordt gevraagd zelf koffiekopje, bord, soepkom en bestek mee te nemen.

kerkwebbrummen.nl

Lees ook

Workshop over inclusie

GEM. APELDOORN – Omdat de oudejaarsborrel niet door kan gaan, houdt de Apeldoornse fractie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.