Home / Doesburg-Regiobode / Kennismaken met verhalen uit de Bijbel

Kennismaken met verhalen uit de Bijbel

ANGERLO – De Kliederkerk, in de voormalige pastorie bij de Galluskerk in Angerlo, opent zondag 17 maart haar deuren weer.Gezinnen met kinderen maken hier samen kennis met de betekenis van verhalen uit de Bijbel. Ook een gezamenlijke maaltijd staat op het programma. Deze keer is het thema Arm en Rijk. Iedereen is welkom, ook gezinnen die geen lid zijn van PKN Angerlo – Doesburg. Opgave is wel gewenst, dat kan via kliederkerkdoesburg@gmail.com. De deur is open vanaf 16 uur, het programma begint om 16.15 uur. De afsluitende maaltijd start om 18 uur. Er is geen toegangsprijs maar een vrijwillige bijdrage wordt gevraagd om ook volgende Kliederkerk vieringen mogelijk te maken.

Lees ook

Turks sprekende vrijwilliger gezocht

DOESBURG – VIT-hulp bij mantelzorg is op zoek naar een Turks sprekende vrijwilliger voor een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.