Home / Brummen-Regiobode / Kennismaken met TC Eerbeek

Kennismaken met TC Eerbeek

EERBEEK – Tennisvereniging in Eerbeek is op zoek naar nieuwe leden. Daarom kan iedereen op de donderdagen in maart gratis meespelen.

De vereniging heeft een prachtig tennispark aan de Harderwijkerweg 7a in Eerbeek met negen kunstgrasbanen, een minibaan en een prachtig clubgebouw. “Iedereen kan leren tennissen, de sport is flexibel in te passen in je leven, goed voor je gezondheid en geschikt voor alle leeftijden. Ook als je geen toptalent bent, kun je veel plezier beleven op de tennisbaan. Er zijn competities en toernooien voor alle niveaus en je bent nooit te oud om te starten”, prijst TC Eerbeek de tennissport aan. Het is bij de vereniging mogelijk om eens per week te spelen of elke dag, overdag en ‘s avonds en in competitie of op recreatief niveau. De donderdagen in maart zijn bestempeld tot zogenoemde ‘belavond’. Iedereen is vanaf 19.30 uur welkom om kennis te maken. Rackets en ballen zijn aanwezig en leden van de vereniging staan klaar om met hun gasten een balletje te slaan.

www.tceerbeek.nl

Lees ook

Workshop over eenzaamheid

BRUMMEN – Vrijwilligers in de gemeente Brummen kunnen op maandag 27 september aansluiten bij de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.