Home / Nieuws / Kegelkampioenen in Duo Toernooi

Kegelkampioenen in Duo Toernooi

DIEREN – Kegelsport Dieren hield op zaterdag 16 maart voor de vierde keer het DUO Toernooi .Er deden maar liefst dertig duo’s mee aan het toernooi, waarbij elk duo maar één kegelaar bevatte.

Dit om juist de niet-kegelaar een leuke en spannende avond te bezorgen. “Dat is deze keer weer aardig gelukt”, aldus de organisatie.
De dertig duo’s gooiden vanaf het begin strijdvaardig. Ieder duo gooit op elke baan tien ballen en in totaal dus veertig ballen. De winnaars van vorig jaar, Reinier en Vincent, begonnen goed en stonden na de eerste ronde op de eerste plaats. Maar de strijd was groots. Ook de winnaars van twee jaar terug, Henk en Martijn, kwamen in de tweede ronde sterk tevoorschijn. Grote verrassing na de derde ronde was de opkomst van Hester en Marjolein. Zomaar uit het niets stonden ze na de derde ronde op plek één. Maar ook zij wisten deze plek niet vast te houden tot het eind.

De eerste plaats werd uiteindelijk bezet door Viktor en Marco met een gemiddelde van 5,82 hout. Zij werden direct gevolgd door Hester en Marjolein met een gemiddelde van 5,72. Met een gemiddelde van 5,64 eindigde zowel het duo Henk en Martijn als Henk en Tim op de derde plek. Omdat Henk en Tim meer treffers hadden, mochten zij de medailles en felicitaties voor de derde plaats in ontvangst nemen.

Lees ook

Vrouwenteam Dutchess of the Sea klaar voor de zwaarste roeitocht ter wereld

TONDEN – Voor Bela Evers uit Tonden (52) en haar roieteam Remke van Kleij (58), …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.