Home / Rheden-Regiobode / Juridische vraagstukken in Mantelzorgcafé

Juridische vraagstukken in Mantelzorgcafé

VELP – Donderdag 28 maart is er van 19.30 tot 21.30 uur weer een mantelzorgcafé in ‘t Prieel in Velp. Dit keer komen juridische vraagstukken aan de orde. Gastspreker is Natascha Dröge van Dröge notariaat /Estate planning. Zij informeert de aanwezigen over de juridische mogelijkheden van bewindvoering, mentorschap, erfrecht en andere vraagstukken rondom dit thema.
De bijeenkomst is gratis toegankelijk voor iedereen die de zorg heeft voor een hulpbehoevende naaste. Aanmelden kan bij het Meldpunt Vrijwillige Thuishulp via tel. 026 – 3707070 (maandag tot en met vrijdag tussen 09.30 en 11.30 uur) of via info@mvtrheden.nl. Aanmelden kan ook bij ’t Prieel, tel. 06 – 83697204 op maandag, woensdag en donderdag van 9.30 tot 16.30 of via e-mail dagbehandeling@innoforte.info. ‘t Prieel is te vinden aan de Graaf Ottostraat.

Lees ook

Kunstwerk ijsberen in ere hersteld

DIEREN – De ijsberen op het Callunaplein staan weer op hun oude vertrouwde plek. Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.