Home / Brummen-Regiobode / Joodse film in Filmcafé

Joodse film in Filmcafé

EERBEEK – Op zaterdag 16 maart is de film Fill the Void te zien in Filmcafé Kruiskerk in Eerbeek. De film gaat over Shira, de jongste dochter in een orthodox-joods gezin. Ze kijkt uit naar haar bruiloft als haar oudere zus overlijdt bij de geboorte van haar eerste kind. Twee weken na haar dood wordt er al druk onderhandeld over wie er nu voor Yohai en zijn pasgeboren zoon moet zorgen. Moeder Rivka wil dat Shira de leegte vult. Shira is amper achttien, was al bezig met een ander gearrangeerd huwelijk en twijfelt. De inloop is om 19.30 uur, de film begint om 20.00 uur. De toegang is vrij, een vrije gift wordt op prijs gesteld.

Lees ook

Taalontwikkeling stimuleren met DigiTaalThuis

EERBEEK – Ouders van kinderen in groep 1 en 2 van Kindcentrum Sterrenbeek in Eerbeek …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.