Home / Rheden-Regiobode / Joods leerhuis over Jona

Joods leerhuis over Jona

DIEREN – Altijd al meer willen weten over het bijbelse boek Jona? Donderdag 7 maart is om 19.30 uur het joodse leerhuis in de Ontmoetingskerk in Dieren. Dodo van Uden vertelt deze avond over Jona. Dodo van Uden is medewerkster bij de Stichting Pardes en bij de Stichting Leren en Vernieuwen die studiemateriaal voor leerhuizen ontwikkelt. Het boek Jona behoort tot de profetische boeken van de bijbel en het is daarin enig in zijn soort. In de andere profetische boeken zijn het de profeten die het volk vermanen en onderwijzen; in het boek Jona is het de profeet zelf die vermaand en onderwezen wordt.

Lees ook

Rhedense akkerranden ingezaaid met kruidenmengsel

GEM. RHEDEN – De randen van een flink aantal Rhedense akkers zijn over een paar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.