Home / Rheden-Regiobode / Jongeren gezocht voor project Rheden

Jongeren gezocht voor project Rheden

RHEDEN – Voor het project Jong & Meer zoekt Radar Uitvoering Rheden jongeren tussen de 16 en 27 jaar, die zich in willen zetten voor hun eigen leefomgeving. Dit project is in 2019 gestart.

Project Jong&Meer gaat een zelfsturend projectteam opzetten in de gemeente Rheden. Dit team, bestaande uit vier tot zes jongeren, gaat op zoek naar andere enthousiaste jongeren om gezamenlijk lokale maatschappelijke vraagstukken op te pakken. Jongeren staan aan het roer binnen Jong & Meer. Het projectteam bepaalt de doelstellingen en de thema’s voor het project en worden ondersteund door professionals. Ook krijgen ze een training en mogen ze samen nadenken over een tegenprestatie voor hun inzet. Het projectteam gaat door middel van hun talent en netwerk op zoek naar andere jongeren uit de gemeente die zich in willen zetten op maatschappelijke vragen. Denk hierbij aan het opknappen van een clubgebouw, een graffiti werkstuk maken voor een buurthuis of een evenement organiseren.
Het project vind plaats in de gemeente Rheden en voornamelijk in Dieren. In 2019 is het project gestart onder leiding van Nienke de Vries, jongerenwerker bij Radar Uitvoering Rheden. Aanmelden kan bij Nienke de Vries.

tel.0611043079

ndevries@radaruitvoering.nl

Lees ook

Kinderen van De Rheder Enk zingen Sint wakker op Rhederhof

RHEDEN – Wakker worden Sinterklaas! De leerlingen van basisschool De Rheder Enk in Rheden maken …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.