Home / Alle-Regiobode / JDI sluit zich aan bij Doesburg-Rhedense Uitdaging

JDI sluit zich aan bij Doesburg-Rhedense Uitdaging

SPANKEREN – JDI smart web applications sluit als Vriend aan bij de Doesburg – Rhedense Uitdaging. Jarno Eggink, eigenaar van de slimme webapplicatie ontwikkelaar uit Spankeren, en Huub Vervoorn, bestuurslid van De Uitdaging, tekenden deze maand de samenwerkingsovereenkomst tussen beide organisaties. De Doesburg – Rhedense Uitdaging is gestart in 2017 en helpt verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties kosteloos met spullen, kennis en expertise en faciliteiten. Achterliggend doel is om de leefbaarheid voor inwoners van de gemeenten Doesburg, Rheden en Rozendaal te vergroten. www.doesburgrhedenseuitdaging.nl

.

Lees ook

Pannatoernooi met pieten bij sc Rheden

RHEDEN – Hoewel de competitie al een poosje stilligt, mag de jeugd gelukkig nog wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.