Home / Rheden-Regiobode / Jazzconcert in De Kapel

Jazzconcert in De Kapel

ELLECOM – Op zondag 17 maart is er een jazzconcert in De Kapel in Ellecom. Het concert draagt de titel Terence King & The Pillars Of Society en is een nieuw project van bassist/componist Bart Tarenskeen. Hij speelt samen met vijf jonge talenten uit de Nederlandse jazzscene. Joel Botma speelt trompet, Donald Simeon de altsaxofoon, Florian Wempe de tenorsaxofoon, Timothy Blanche zit achter de piano en Joan Terol Amigo bespeelt de drums. De muzikale bouwstenen zijn swing, jazz, blues, improvisatie, traditie, avontuur, complexiteit, vrijheid, individualiteit, samenspel. Het muzikale gebeuren begint om 15.00 uur en de entree bedraagt 12 euro. De Kapel is te vinden aan de Zutphensestraatweg 1 in Ellecom.
www.guustangelder.nl

Lees ook

Gemeenteraad akkoord met garantstelling voor zonnepark De Bocht

DIEREN – De gemeente Rheden gaat garant staan voor een deel van de lening die …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.