Home / Rheden-Regiobode / Jan Siebelink en Jessica van Geel te gast in Velp

Jan Siebelink en Jessica van Geel te gast in Velp

VELP – In het kader van de Boekenweek brengt Jan Siebelink een bezoek aan boekhandel Jansen & de Feijter in Velp. Zaterdag 23 maart signeert hij het Boekenweekgeschenk dat hij dit jaar schreef, getiteld Jas van Belofte. Maandag 25 maart wordt schrijfster Jessica van Geel geïnterviewd over haar nieuwste boek I Love You Rietveld.

De Boekenweek gaat zaterdag 23 maart van start en heeft het thema De Moeder de Vrouw. Boeken over moederschap staan centraal. Wie gedurende de Boekenweek meer dan 12,50 euro uitgeeft aan Nederlandstalige boeken, ontvangt het Boekenweekgeschenk, dat dit jaar is geschreven door Jan Siebelink. Zijn boek Jas van Belofte gaat over Arthur, die een bijzonder verhaal in zich draagt dat volgens zijn vrienden niet onverteld mocht blijven. Terwijl Arthur in de ambulance het leven dreigt te verliezen, denkt hij aan wat hij achterlaat, en vraagt zich af of het genoeg is. Jas van Belofte is een verhaal over vriendschap, een vader, en het schrijven.
Jan Siebelink signeert Jas van Belofte zaterdag 23 maart vanaf 15.30 uur bij boekhandel Jansen & de Feijter in Velp. De entree is gratis.

Maandag 25 maart is Jessica van Geel te gast. De journalist en historicus schreef het boek I Love Rietveld en wordt hierover geïnterviewd door Ivan Borgsteijn. I Love You Rietveld vertelt het verhaal van de (geheime) liefde tussen de vermaarde ontwerper en architect Gerrit Rietveld en binnenhuisarchitecte Truus Schröder. Een schitterende geschiedenis gebaseerd op uitgebreide research, interviews en persoonlijke documenten van de familie. Het boek gaat over liefde, familiebanden en familieruzies, de wording van een groot talent en, met het ontstaan van De Stijl en Dada, ook een treffend tijdsbeeld van een opwindende periode aan het begin van de vorige eeuw.
Deze avond in de boekhandel begint om 20.00 uur. De entree kost 7,50 euro en reserveren via www.eenpassievoorboeken.nl is gewenst.

Lees ook

Ik vind: Voorbarig

En dan verschijnt er een artikel in de krant dat een parkeerplaats aan de Laakweg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.