zaterdag 27 november 2021 | WEEK 47 |
HomeBrummen-RegiobodeJaarvergadering Oranjevereniging Klarenbeek

Jaarvergadering Oranjevereniging Klarenbeek

KLARENBEEK – Op dinsdag 12 maart houdt de Oranjevereniging Klarenbeek (OVK) haar jaarlijkse ledenvergadering. De vergadering vindt plaats in Restaurant Pijnappel aan de Hoofdweg in Klarenbeek en begint om 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur liggen de stukken ter inzage. Naast het feit dat men deze avond terug gaat kijken op het afgelopen jaar, wordt er tevens vooruitgeblikt naar de activiteiten van 2019: op het Paasvuur en Koningsdag en de kermis die dit jaar plaatsvindt in het weekend van 16, 17 en 18 augustus. Verder neemt OVK afscheid van een aantal vrijwilligers die deze activiteiten jarenlang hebben ondersteund. De agenda van deze vergadering is te downloaden via www.ovk-klarenbeek.nl.

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

Raadsleden Apeldoorn en Voorst bezoeken Klarenbeek

KLARENBEEK - Onlangs bezochten raadsleden van de gemeente Apeldoorn en Voorst Klarenbeek. Het raadsbezoek vond plaats in Het Boshuis. Burgemeester Renske Helmer-Englebert ontving haar ambtsgenoot Ton Heerts van Apeldoorn.

0215316_Bibliotheek.jpg

The Masked Reader in bibliotheek

REGIO - Het bekende televisieprogramma The Masked Singer krijgt een concurrent: The Masked Reader. Welke gemaskerde auteurs lezen binnenkort voor uit hun eigen werk? Bibliotheek West-Achterhoek heeft 15 bekende auteurs bereid gevonden om als Masked Reader deel uit te maken van een unieke wedstrijd.

0215206_Film2.jpg

Hermitage en Slag om de Schelde bij Filmhuis Doesburg

DOESBURG - Filmhuis Doesburg vertoont vrijdag 26 november en woensdag 1 december de oorlogsfilm De Slag om de Schelde. Zondag 28 november is de documentaire Hermitage, the Power of Art te zien. Alle films draaien in Het Arsenaal en beginnen om 20.00 uur. Reserveren kan via www.filmhuis-doesburg.nl.

0212883_Kasteel_Rosendael.jpg

Winter op Rosendael

ROZENDAAL - Vanaf 1 november start de winteropenstelling op kasteel Rosendael in Rozendaal. Het kasteel is weer te bezoeken met een rondleiding en er zijn diverse winteractiviteiten.

0215193_Gedichten_voor_iedereenWoordenwaadplaats.jpg

Doesburgse gedichten in Buurtacademie-boom

DOESBURG - In de Buurtacademie in Doesburg is nog tot en met 5 december een boom te zien met daarin gedichten die mede zijn gemaakt door inwoners. Deze gedichten zijn gemaakt tijdens de IJsselbi├źnnale. Elke zaterdagmiddag was de Doesburgse dichter Marion Steur met de woordenwaadplaats te vinden aan het einde

0215333_Spoorwegovergang.jpg

Bijeenkomst over mogelijke sluiting spoorwegovergangen

KLARENBEEK - De gemeente Voorst en ProRail houden een op 25 november een bijeenkomst in het MFC te Klarenbeek. Medewerkers gaan met belangenverenigingen, belangstellenden en bewoners in gesprek over de veiligheid en de bereikbaarheid op het spoor en op de weg. Het gaat hierbij om de overwegen op de spoorlijn