Home / Brummen-Regiobode / Jaarvergadering Oranjevereniging Klarenbeek

Jaarvergadering Oranjevereniging Klarenbeek

KLARENBEEK – Op dinsdag 12 maart houdt de Oranjevereniging Klarenbeek (OVK) haar jaarlijkse ledenvergadering. De vergadering vindt plaats in Restaurant Pijnappel aan de Hoofdweg in Klarenbeek en begint om 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur liggen de stukken ter inzage. Naast het feit dat men deze avond terug gaat kijken op het afgelopen jaar, wordt er tevens vooruitgeblikt naar de activiteiten van 2019: op het Paasvuur en Koningsdag en de kermis die dit jaar plaatsvindt in het weekend van 16, 17 en 18 augustus. Verder neemt OVK afscheid van een aantal vrijwilligers die deze activiteiten jarenlang hebben ondersteund. De agenda van deze vergadering is te downloaden via www.ovk-klarenbeek.nl.

Lees ook

Taalontwikkeling stimuleren met DigiTaalThuis

EERBEEK – Ouders van kinderen in groep 1 en 2 van Kindcentrum Sterrenbeek in Eerbeek …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.