Home / Brummen-Regiobode / IVN wandelt een rondje Hall

IVN wandelt een rondje Hall

HALL – Na het lenteachtige weer van de afgelopen weken is het volgens de gidsen van IVN-Eerbeek de moeite waard om eens op pad te gaan en te zien, te horen en te ruiken hoe de natuur zich heeft ontwikkeld. Daartoe wordt zondag 10 maart een natuurwandeling gehouden rondom Hall. Onder leiding van de natuurgidsen volgen de deelnemers een route die daar enkele jaren geleden is uitgezet. De start van deze wandeling is om 14.00 uur bij openbare school De Vossestaart midden in Hall. Daar is voldoende parkeerruimte aanwezig. Ongeveer twee uur later verwacht men daar ook weer terug te zijn.

www.ivn-eerbeek.nl

Lees ook

Jubileum Wereldwinkel Beekbergen

BEEKBERGEN – Wereldwinkel Beekbergen bestaat 35 jaar en daar wordt nog tot en met 16 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.