Home / Rheden-Regiobode / IVN wandeling door de Imbos

IVN wandeling door de Imbos

LAAG-SOEREN – IVN Oost-Veluwezoom verzorgt zondag 10 maart om 14.00 uur een wandeling door de Imbos. In dit gebied, een onderdeel van de Oost-Veluwezoom, kan de natuur haar gang gaan. De IVN-gidsen laten de resultaten van dit beleid zien, maar schenken ook aandacht aan de culturele achtergronden van dit gebied en de invloed van de Heren van Rosendael. De wandeling start vanaf parkeerplaats de Elsberg aan het eind van de Schaapsallee in Laag-Soeren en duurt ongeveer drie uur. Aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

www.ivnoostveluwezoom.nl

Lees ook

Fietsen Alle Jaren om er samen op uit te gaan

VELP – Jaap Huurman uit Velp wil fietsriksja’s realiseren waar inwoners van de regio Arnhem-Rheden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.