Home / Brummen-Regiobode / IVN wandeling de Loenermark

IVN wandeling de Loenermark

LOENEN – Op zondag 24 maart houdt IVN Apeldoorn een wandeling door natuurgebied de Loenermark bij Loenen. De wandeling begint om 14.00 uur vanaf de parkeerplaats bij de schaapskooi aan de Droefakkers in de Loenermark en duurt circa 2 uur. De wandelroute gaat onder meer over de heide genaamd Keizand waar de gidsen het een en ander vertellen over het ontstaan van dit landschap. De wandeling is voor leden en vrienden van het IVN gratis. Niet leden betalen 2 euro voor deelname aan de wandeling. Iedereen is welkom.

tel.06-19957310

www.ivn-apeldoorn.nl

Lees ook

Workshop over inclusie

GEM. APELDOORN – Omdat de oudejaarsborrel niet door kan gaan, houdt de Apeldoornse fractie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.