Home / Nieuws / IVN-lentewandeling op Rhederoord

IVN-lentewandeling op Rhederoord

IVN-lentewandeling op Rhederoord

DE STEEG – Geen grap: IVN Oost-Veluwezoom houdt op maandag 1 april een lentewandeling op Rhederoord in De Steeg. Landgoed Rhederoord staat bekend om zijn prachtige en bijzondere bomen. Aan het eind van de winter zijn de kronen van de bomen nog open en is er veel ruimte voor de zonnestralen. Is dit het teken voor de ondergroei om massaal uit de grond te komen? De vele boomknoppen zullen op springen staan en wellicht al verrassen met hun tere uitlopende bladeren.Tijdens deze wandeling ligt het accent vooral op hoe het gebied zich toont in de lente. De wandeling start om 9.30 uur vanaf het voorplein van landgoed Rhederoord in De Steeg. Aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

www.ivnoostveluwezoom.nl

Lees ook

Bijeenkomst over locatie Horizon de Ooi

DOESBURG – Woensdag 25 november houdt de gemeenten Doesburg een bijeenkomst in De Waag om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.