Home / Doesburg-Regiobode / Inzameling Snoeihout Paasvuur

Inzameling Snoeihout Paasvuur

HUMMELO – Vanaf 23 maart kan er weer snoeihout worden gebracht naar het terrein waar Rijvereniging Hummelo het jaarlijkse Paasvuur organiseert. Dit jaar vindt deze traditie plaats op het terrein op de hoek van de Laarstraat / Broekstraat / Zelhemseweg te Hummelo.

Vanaf 23 maart kan snoeihout naar dit terrein worden gebracht, van 9.00 tot 16.00 uur op de zaterdagen voor Pasen. Er zijn op die dagen vrijwilligers van Rijvereniging Hummelo aanwezig. Alleen snoeihout en takken met een maximale doorsnede van 10 centimeter. Geen bedrijfsafvalstoffen, wortels en stobben van bomen en struiken.
Het jaarlijkse Paasvuur in Hummelo wordt gehouden op zondag 21 april, Eerste Paasdag. De organisatie is in handen van Rijvereniging Hummelo. Tijdens het paasvuur kunnen bezoekers genieten van een drankje, de beroemde verse wafel en muziek van drive-in The Baco Brothers. Het paasvuur vindt plaats aan de Laarstraat/Broekstraat/Zelhemseweg in Hummelo en is vanaf 19.30 uur geopend. De entree is gratis, het vuur wordt om 20.30 uur aangestoken.

Lees ook

Doesburg kiest voor verkeersluwe binnenstad

DOESBURG – De gemeente Doesburg gaat het stappenplan uit het project Vitale Binnenstad uitvoeren om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.