zaterdag 27 november 2021 | WEEK 47 |
HomeRheden-RegiobodeInzameling rommelmarkt

Inzameling rommelmarkt

DIEREN – Bij de Emmaüskerk in Dieren wordt op 29 juni weer een rommelmarkt gehouden . Op zaterdag 9 maart worden goederen ingezameld voor de markt. Spullen kunnen tussen 10.00 en 12.00 uur worden afgegeven bij de kerk aan de Rode Kruislaan in Dieren. Wegens de beperkte opslagcapaciteit kunnen grote meubelen, computerapparatuur en beeldschermen niet worden aangenomen.

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

Open dag voor tennisjeugd

DOESBURG - Een flinke groep kinderen heeft vrijdag 12 november genoten van diverse spelletjes en wedstrijdjes tijdens de open dag voor de jeugd bij Tennisvereniging Doesburg. De jeugdleden hebben de introducés geweldig geholpen. Tussen alle activiteiten door was er tijd voor pepernoten en ranja. De jonge spelers maakten er op

0214827_46_meijer-hulshofrb-han.JPG

Echtpaar Meijer-Hulshof viert briljanten huwelijk

DOESBURG- Dinsdag 9 november waren de heer en mevrouw Meijer-Hulshof uit Doesburg maar liefst 65 jaar getrouwd. Burgemeester Loes van der Meijs bracht het echtpaar een bezoek. Natuurlijk was er een fraaie bos bloemen en een presentje voor het echtpaar. Ook nam de burgemeester een kopie van de huwelijksakte mee

0214705_Team_2_tennis.jpg

Jong tennistalent

DIEREN - Tennisvereniging Dieren heeft met Dieren 2 een kampioensteam in huis. Dit team speelt in de categorie Groen 2 en bestaat uit Senna Elshof, Sergio Krijgh, Lotte Lijnkamp, Eva Sonderlo en Stan Westra. Zij werden overtuigend eerste. Op de laatste speeldag werd dit thuis bij Polysport gevierd met taart en

0215207_Film_-Pixabay.jpg

Kinderfilm Buurman & Buurman

DOESBURG - Filmhuis Doesburg vertoont zaterdag 27 november een film over Buurman & Buurman voor de jongste filmliefhebbers. Deze begint om 14.00 uur en als er veel belangstelling is, volgt er om 15.30 uur nog een voorstelling. De twee buurmannen zorgen weer voor veel chaos storten zich vol overgave in

0214995_Midwinterhoornwandeling.JPG

Midwinterhoornwandeling in Doesburg

DOESBURG - Zondag 28 november wordt in Doesburg weer de jaarlijkse midwinterhoornwandeling gehouden. Jaarlijks doen honderden wandelaars mee aan de tocht, waarbij onderweg de klanken van de midwinterhoorn te horen zijn.

0215162_persfotoDHO_zoekt_jou.jpg

Dierens Harmonie Orkest zoekt muzikanten

DIEREN - Het Dierens Harmonie Orkest (DHO) is op zoek naar (oud)-muzikanten en muzikanten in spé die (weer) samen muziek willen maken. Om geïnteresseerden te benaderen is het orkest een nieuwe actie gestart. Voorzitter Jan-Willem Sonderlo vertelt: “Best veel mensen zouden eigenlijk heel graag een instrument willen bespelen, maar denken