Home / Rheden-Regiobode / Introductieworkshop creatief schrijven

Introductieworkshop creatief schrijven

VELP – Saskia Verhoef uit Velp organiseert met Hartschrift dit voorjaar weer verschillende schrijfworkshops creatief schrijven. Vrijdag 8 maart houdt zij in haar huis aan de Dillenburglaan 3 een introductieworkshop Luisteren naar je Pen voor mensen die willen kijken of de cursus bij hen past. Vrijdag 22 maart is er de mogelijkheid om mee te schrijven aan de Lenteschrijftafel. Op 5 april start de vijfdelige schrijfcursus Luisteren naar je Pen. In alle schrijfworkshops krijgen deelnemers schrijfopdrachten waarmee ze hun gedachten makkelijk op papier te leren zetten. Bij creatief schrijven gaat het niet om goed of mooi schrijven. Schrijfervaring is voor de workshops niet nodig, zin in schrijven wel. De cursus Luisteren naar je Pen is ontwikkeld door Christine de Vries van Shodo en wordt door gecertificeerde trainers gegeven. Aanmelden kan via www.hartschrift.nl.

Lees ook

Fietser geschept door auto in Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – Op de kruising van de Badhuislaan met de Harderwijkerweg in Laag-Soeren heeft woensdagavond …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.