Home / Brummen-Regiobode / Introductie in Boeddhisme

Introductie in Boeddhisme

Introductie in Boeddhisme

LOENEN – In het weekend van zaterdag 30 en zondag 31 maart vinden er in het Maitreya Instituut Bosoord in Loenen twee activiteiten plaats. Op zaterdagmiddag is er een introductiemiddag boeddhisme. Iedereen die op zoek is naar zingeving, verdieping of gewoon nieuwsgierig is, is welkom van 16.00 tot 18.00 uur. Op zondagmiddag is het centrum open om eens een kijkje te nemen. Dit is voor iedereen die graag meer wil weten over meditatie, het Tibetaans boeddhisme, of gewoon eens wil kijken in het centrum. Er is gelegenheid om vragen te stellen. Op zondag is het centrum geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Het Maitreya Instituut Bosoord is te vinden aan de Hoofdweg 109 in Loenen.

Lees ook

Vogels kweken meer in trek als huishobby

LOENEN – Zoals vele verenigingen heeft ook de vogelvereniging Vogelvreugd in Loenen te kampen met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.