Home / Nieuws / Instrumententuin bij Wilhelmina

Instrumententuin bij Wilhelmina

SPANKEREN – Muziekvereniging Wilhelmina houdt vrijdag 15 maart haar jaarlijkse instrumententuin in het Dorpshuis in Spankeren. Altijd al eens een slag- of blaasinstrument willen proberen? Dat kan vanaf 18.30 uur, de vereniging zet haar instrumenten klaar voor belangstellenden. Ook is het mogelijk om een muziekdiploma te behalen. De entree is gratis en koffie, thee en limonade staan klaar voor de bezoekers. De vereniging heeft veel mogelijkheden voor muziek maken, van blokfluitles tot het fanfare-orkest. Meer informatie is te vinden op de website of op te vragen via info@wilhelmina-spankeren.nl.

www.wilhelmina-spankeren.nl

Lees ook

Twee auto’s in brand gestoken op Waterstraat in Velp

VELP – In de vroege ochtend van 28 november zijn, binnen 2 uur tijd zijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.