Home / Brummen-Regiobode / Inspiratiesessie WhatsApp

Inspiratiesessie WhatsApp

BRUMMEN – Op vrijdag 22 maart wordt er in de bibliotheek van Brummen een inspiratiesessie gehouden over WhatsApp. Een greep uit de onderwerpen: WhatsApp downloaden en installeren, het aanmaken van een profiel; het verzenden en ontvangen van berichten, bellen met WhatsApp, de privacy-instellingen voor WhatsApp, aanmaken van een groepsgesprek. En uiteraard is er ook genoeg ruimte voor het stellen van vragen. Aan de workshop zijn geen kosten verbonden, alleen een vergoeding voor koffie of thee. Deelnemers kunnen hun eigen smartphone meenemen. De workshop duurt van 9.30 tot 11.30 uur. Aanmelden kan via www.bibliotheekbrummenvoorst.nl of seniorwebbet@gmail.com.

Lees ook

Appelflappen van Spritshz

LOENEN – Net als veel andere bedrijven en verenigingen heeft Spritshz het op dit moment …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.