Home / Alle-Regiobode / Inschrijving voor twaalfde Keppelrun geopend

Inschrijving voor twaalfde Keppelrun geopend

HOOG-KEPPEL – De inschrijving voor de twaalfde editie van de Keppelrun is geopend. De hardloopwedstrijd vindt dit jaar plaats op Pinksterzondag 9 juni. Zoals altijd is de start aan de Monumentenweg in Hoog-Keppel.

De Keppelrun is een professionele, maar ook gezellige hardloopwedstrijd met routes door het typisch Achterhoeks coulissenlandschap en door twee dorpskernen. Boerderijen, bos, weilanden en akkers wisselen elkaar af. De route van de 5 kilometer is dit jaar nog mooier en loopt nu deels over en langs de banen van de Keppelse Golfclub. Snelle tijden zijn mogelijk, zo is eerder bewezen. Daarnaast staat de Keppelrun bekend om de gemoedelijke sfeer en deelname voor jong en oud.
Dit jaar is het voor het eerst mogelijk deel te nemen als team en niet alleen individueel een goede tijd neer te zetten, maar ook te lopen voor de beste teamtijd. Een team bestaat uit drie of vier lopers, waarbij de snelste drie tijden meetellen. Voor bedrijventeams is er de bedrijvenrun.

www.keppelrun.nl

Lees ook

Nationale Voetbaldag bij sc Rheden

RHEDEN – Op zaterdag 12 juni deed sc Rheden mee aan de Nationale Voetbaldag. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.